En Jan titella; 14 anys actuan al Palau de la Música

Estándar

Jan_Titella_1

En Jan Titella, una producció del Centre de Titelles de Lleida, es va estrenar el 23 de gener de 1998 i des d’aleshores no sols no ha deixat de programar-se cap any al cicle Les Escoles al Palau sinó que amb la seva aparició al Cicle de concerts familiars, amplià el seu públic a l’àmbit familiar arribant al públic infantil més enllà de l’escola. Una excel•lent proposta del Palau de la Música per tal d’iniciar en la música els més menuts.

L’obra és un espectacle-concert amb titelles, ombres i música en viu específicament concebut per als infants de pre-escolar de 3 a 5 anys. Pretén desvetllar en l’infant una primera vivència musical i estimular l’atenció per la música per mitjà de la descoberta de l’expressivitat dels sons i de la seva capacitat comunicativa. Un concert amb un fil argumental, representat amb titelles i música en viu i que, de la mà de dos actors-titellaires i tres músics –flauta travessera, clarinet i violoncel-, és una excel•lent ocasió per introduir els infants al món de la música.

Una activitat que compta amb el propi material de suport -el llibre il•lustrat de la història i el CD de les cançons- per a facilitar tant l’aprenentatge d’aquestes noves cançons com per estimular una tasca pedagògica a l’escola, prèviament o amb posterioritat a l’assistència a l’espectacle. L’argument explica l’aventura d’en Jan, el qual, en ser despertat pel so d’un grill que es deleix per tornar al bosc, s’ofereix a portar-l’hi amb la seva bicicleta. Plegats, s’engresquen en la descoberta de sons, melodies i cançons.
L’èxit de l’espectacle està avalat pels seus 14 anys de programació continuada al Palau de la Música en sessions escolars i per l’aposta d’aquesta institució en oferir-lo també dins el Cicle de concerts familiars.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s